Poděkování Pavla Svobody za podporu ve volbách

30.5.2014 12:32:11

Společně jsme dosáhli skvělého výsledku ve volbách do Evropského parlamentu. Pokračujeme tím v řadě úspěšných voleb od krajských, senátních a sněmovních. Potvrdili jsme tak naši pozici v české politice. Považuji za velkou čest, že jsem mohl vést kandidátku, která dosáhla nejlepšího procentního výsledku KDU-ČSL v celostátních volbách, kam až paměť sahá.

Jde o úspěch celé strany. Chci proto poděkovat všem spolukandidátům, volebnímu štábu a v neposlední řadě nadšeným a pilným členům a členkám, kteří se zapojili do kampaně. Děkuji také našim ministrům, poslancům a senátorům, bez jejichž kvalitní práce, kterou voliči ocenili, bychom takto výrazně uspět nemohli. Rovněž děkuji všem finančním přispěvatelům.

Věřím, že úspěch ve volbách do EP se KDU-ČSL zúročí v nadcházejících komunálních a senátních volbách. Držím všem našim kandidátům palce a jsem si jist, že jako strana se opět zmobilizujeme a společně uděláme vše pro dobrý výsledek. Víme, že na to máme!

Zdař Bůh
Pavel Svoboda

Sdílet článek:Přidat k Yahoo Bookmarks Přidat k Facebook Přidat k Delicious Přidat k Twitter Přidat k StumbleUpon Přidat k MySpace Přidat k Google Bookmarks